Meidän tarinamme

Herukka & Repola

Vuosien kokemus

Herukka & Repola Oy


Pudasjärveläinen tilitoimisto

Tili- ja veroasiaintoimisto Herukka & Repola Oy palvelee asiakkaitaan joustavasti, luotettavasti ja asiantuntevasti kaikissa taloushallinnon asioissa. Olemme Taloushallintoliiton jäsen sekä Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Toimintamme on jo ennättänyt kunnioitettavaan 30-vuoden ikään ja olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1991. Omistajanvaihdoksen myötä toimipisteemme on muuttanut, mutta toimintaa jatketaan alan ammattilaisten voimin. Ala muuttuu ja meille on tärkeää pysyä kehityksessä kärkipäässä asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Tämän vuoksi tarjoamme kaikki nykyaikaiset sähköiset ratkaisut asiakkaillemme.

Herukka & Repola
Tili- ja veroasiaintoimisto

Asiakas edellä

Pitkäaikaisesta asiakassuhteesta on luonnollisesti etua molemmille osapuolille. Onnistunut yhteistyö perustuu luottamukselle ja läheiselle kumppanuudelle, jolloin tilitoimiston asiantuntemusta voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan eduksi.

Asiakaskuntaamme kuuluu pieniä ja keskisuuria yrityksiä lukuisilta eri toimialoilta, toisin sanoen palvelemme kaikenlaisia ja kaiken kokoisia yrityksiä. Monet yritykset ovat olleet asiakkaina tilitoimiston perustamisesta lähtien, vuodesta 1991 lähtien.

Jatkuva kouluttautuminen on tällä alalla välttämätöntä.  Osallistummekin säännöllisesti mm. Taloushallintoliiton, Kauppakamarin ja Veronmaksajain keskusliiton  järjestämiin koulutuksiin, jotta pysymme varmasti jatkuvasti ajan tasalla.

Procountor_a+_Hopea-partneri_Blue_RGB